Yhteiset toiminnot

Haemme monialaiseen taide- ja tiedeyhteisöömme viisivuotiskaudelle 1.8.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan

Koulutuksesta vastaavaa vararehtoria

nykyisen vararehtorimme siirtyessä Turun yliopiston rehtoriksi. 

Taideyliopisto haluaa olla näkyvä yhteiskunnallinen toimija, jolla on vahva identiteetti ja kansainvälistä vetovoimaa. Uskomme, että taide tekee tulevaisuuden ja tavoitteenamme on tuoda esiin taiteen merkitystä yhteiskunnan menestykselle, sivistykselle ja hyvinvoinnille. Koulutuksesta vastaavana vararehtorina olet avainasemassa tässä työssä.

Koulutuksesta vastaavana vararehtorina tehtävänäsi on johtaa Taideyliopiston koulutuksen, oppimisympäristöjen ja -palveluiden kehittämistyötä sekä edistää siihen liittyvää eri alojen ja sidosryhmien välistä yhteistyötä kansallisesti ja kansainvälisesti. Seuraat koulutuspolitiikkaa ja toimit yliopiston edustajana vastuualueeseesi liittyvissä verkostoissa. Vastaat myös koulutuksen tuloksista ja rahoituksen perusteina olevien tavoitteiden saavuttamisesta yhdessä koulutuksesta vastaavien varadekaanien kanssa.

Vararehtorina toimit rehtorin sijaisena ja teet tiivistä yhteistyötä dekaanien, rehtoraatin ja muun johdon kanssa Taideyliopiston strategian toimeenpanossa. Vastuualueisiin kuuluvat myös opintopalvelut sekä Avoin kampus, joka on yliopiston yhteisestä koulutuksen kehittämisestä ja opetuksesta sekä jatkuvan oppimisen palveluista vastaava yksikkö. Toimit koulutuksen johtoryhmän puheenjohtajana ja yliopiston johtoryhmän jäsenenä.

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on:

  • soveltuva ylempi korkeakoulututkinto, tohtorin tutkinto katsotaan eduksi
  • kokemusta korkeakoulussa annettavan koulutuksen ja sen kehittämisen menestyksekkäästä johtamisesta
  • näkemystä perus- ja jatkotutkintokoulutuksen, jatkuvan oppimisen palveluiden ja opiskelijakokemuksen sekä näihin liittyvän toiminnan kehittämisestä
  • käytännössä osoitettua hyvää asiantuntijaorganisaation johtamistaitoa sekä näyttöä strategisten muutosten läpiviennistä yhteisöä osallistaen
  • hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot sekä kokemusta kansainvälisestä toiminnasta
  • sujuva suomen ja englannin kielen taito sekä kyky kommunikoida myös ruotsiksi

Kokemus taidealojen koulutuksen ja pedagogiikan kehittämisestä sekä muista taidealoihin liittyvistä erityiskysymyksistä katsotaan eduksi.

Tarjoamme Sinulle monipuolisen ja innostavan tehtäväkentän sekä eri alojen asiantuntijoidemme osaavan työyhteisön. Tule tekemään kanssamme taiteen tulevaisuutta!

Vararehtorin tehtävä on kokoaikainen. Työsuhteeseen liittyvät ehdot neuvotellaan rehtorin kanssa ja niistä tehdään erillinen sopimus.

Jätä hakemuksesi rekrytointijärjestelmäämme viimeistään 13.3.2024. Liitä hakemukseesi ansioluettelo palkkatoiveineen.

Käytämme haussa lisäksi yhteistyökumppanimme Mercuri Urvalin suorahakua. Taideyliopisto varaa oikeuden jatkaa hakuaikaa sekä ottaa hakuprosessissa huomioon hakijoita, jotka eivät ole jättäneet hakemuksia hakuajan puitteissa.

Lisätietoja tehtävästä antaa rehtori Kaarlo Hildén ma 26.2.2024 klo 15-16 ja ma 4.3.2024 klo 9-10, p. +358 40 710 4312.

Työsopimuksen voimassaolo Määräaikainen työsopimus
Työsuhteen luonne Kokoaikainen
Työn toivottu alkamispvm 1.8.2024
Paikkojen lukumäärä 1
Työllisyysaste 100%
Paikkakunta Helsinki
Maa Suomi
Ilmoitusnumero 2024/16
Julkaistu 19.02.2024
Haku päättyy 13.03.2024

Takaisin avoimiin työpaikkoihin